Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ceyhan'da kent meydanı’nın temeli atıldı...

Ceyhan

Ceyhan’da yapimi devam eden Kent Meydani'nda yikim çalismalari tamamlandi. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, ilk betonu dökerek Kent Meydani’nin temelini atti. Saha çalismalarini yerinde inceleyen ve Kent Meydani projesini yakindan takip eden Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Çocuklarin huzur içinde oynayacagi, genç, yasli ve herkesin konserler izleyecegi, vakit geçirecegi ferah bir meydan olacagini söyledik. Bugün temel için ilk betonu döktük, Ceyhan'imiza hayirli ugurlu olsun.” dedi.

 

BASKAN AYDAR; “ÖNCE YIKTIK, SIMDI YAPIYORUZ”

Yapilan her eserin Ceyhan’a arti deger katacagini belirten Baskan Kadir Aydar, “Hemsehrilerimin gönlü rahat olsun, sürekli sahadayim. Ekiplerimizle durmaksizin çalisiyor, projelerimizi hayata geçiriyoruz. Yiktigimiz ne varsa yerine daha iyisini daha güzelini yapiyoruz.

 Yapilan her hizmet Ceyhan’a arti deger katarken, yaslilarimiz, kadinlarimiz ve çocuklarimizin yasam alanlari güzellesiyor. Bugün tarihi bir gün, Kent Meydani’nin temelini attik ve ilk betonu döktük. Yakin zamanda tamamlanacak Kent Meydani’ninda sauna, kütüphane, kafeterya ve tüm ihtiyaçlarinizi karsilayacak sekilde hizmetinizde olacak, #HerSeyÇokGüzelOlacak.” dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli